Birthday party at The Parenthood


Salam to all my dear friends and family.

Fairel, my nephew turns 1 on 26/2. Kami ramai2 celeb bday dia kat The Parenthood Playland kat Sunway Pyramid.  It's a private function..jemputan hanya close family...close friends..:) Memang adorable betul Fairel ni...tak banyak kerenah...makan minum cukup la tu sebab dia tak cranky langsung..good boy!! 

Kami sampai pun agak lewat jugak...about 4pm++.  Even start from 3pm - 6pm..mujur sempat lagi..:) Biasalah masalah parking kat Sunway memang saya tak boleh nak hadam laa..huhuhu. Ikutkan masuk betul dah parking kt Sunway Mall tu...penuh giler kot parking situ.  Terpaksala kami park kat Sunway Lagoon.. Mujur ada buggy bawa kami terus ke Sunway Mall. Takpe...demi baby Fairel..kuterjah jugak..hehehe.


Happy Birthday Fairel Rizcalief.


Happy mummy & daddy


Fairel's cake...so yummeehhh!!!



Kami sibuk duk makan..tak sempat nak snap gambar kek bunga api...kekekeke.


The most junior & the most senior...in one place..:)  Cranky tak mau duduk kt Tok Uncle


Birthday boy with us.  Duduk diam2 tauu...jangan mengamuk..hahahaha.


My dad, my siblings, my nephew & my sister-in laws.



The gossip girls..:)


My small family at Fairel's party.


It's a fun playground for the kdis to play here. It's located at 1st floor, Sunway Pyramid West.  Parents and children will need to wear socks all time at the venue.


Kids love to slide and there's a colorful slides at the playland, I saw some parent accompany their child to play with the slide.  It's fun playland that children and parents get to see their children and even play with them.


Double decker bus spotted here too..!! Dalam tu semua set macam ala-ala London Street-Themed Family Park



The entrance. It's a fun venue for kids to play, there have a party room for you if you have plan to celebrate kids party


Miniature big ban...tak dapat pegi London...dpt miniature pun jadi la..:)


Ni tempat nak deco kek..cantikkan kek ni?



Cantikla tempat ni...love the deco so muchhh!!! Kat sini boleh dikatakan syurga membeli belah buat mak-mak dan juga taman syurga for kids. Sebabnya, terdapat banyak kiosk-kiosk yang menjual barangan seawal bayi sehinggala untuk kanak-kanak. Dari pakaian, permainan dan banyak lagi. 


Sama tak muka kami....my nephew

Thank you Syamil & family for inviting us for your son's birthday party..nanti jemput lagi tau... :) :)


Comments

Popular posts from this blog

ORANG TUA le Kata

lawak yang tak pernah dilupakan..

WA - Albany, Perth